Εκπληκτικές φωτογραφίες από τον βυθό της θάλασσας

Εκπληκτικές φωτογραφίες από τον βυθό της θάλασσας! Πού πρέπει να βουτήξεις για να δεις αυτές τις εικόνες

Εκεί που οι περισσότεροι φωτογράφοι δείχνουν να προτιμούν τα τοπία ή τα πορτρέτα, ο Μεξικανός Jorge Cervera Hauser έχει τη δική του μεγάλη αγάπη: τον βυθό. Ο Jorge, εδώ και αρκετά χρόνια, τριγυρνάει στη θάλασσα της Καραϊβικής, φωτογραφίζοντας τους μόνιμους κατοίκους του βυθού. Και αυτή η προσπάθεια του, του έχει χαρίσει μερικές από τις όμορφες φωτογραφίες που πρόκειται να δεις στη συνέχεια. Δεν περιορίζεται ωστόσο μόνο στη φωτογραφία.

Είναι ιδρυτής του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Pelagic Life, που έχει ως στόχο να προάγει τις «πράσινες» τεχνολογίες για την προστασία της πανίδας στον Κόλπο του Μεξικού. Μάλιστα ο φωτογράφος, είναι και ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Mexico Pelagico, το οποίο παρουσιάζει την πληθώρα της θαλάσσιας ζωής στα νερά του Μεξικού και πόσο σημαντική είναι η διαφύλαξη της. Και έχει αποσπάσει και τρία βραβεία.

Εκπληκτικές φωτογραφίες από τον βυθό της θάλασσας Εκπληκτικές φωτογραφίες από τον βυθό της θάλασσας Εκπληκτικές φωτογραφίες από τον βυθό της θάλασσας Εκπληκτικές φωτογραφίες από τον βυθό της θάλασσας Εκπληκτικές φωτογραφίες από τον βυθό της θάλασσας Εκπληκτικές φωτογραφίες από τον βυθό της θάλασσας Εκπληκτικές φωτογραφίες από τον βυθό της θάλασσας Εκπληκτικές φωτογραφίες από τον βυθό της θάλασσας Εκπληκτικές φωτογραφίες από τον βυθό της θάλασσας Εκπληκτικές φωτογραφίες από τον βυθό της θάλασσας
There are no comments

Add yours

error: Content is protected !!