οικονομική θέση;

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για την οικονομική θέση;

Κυρίες και κύριοι, δέστε τις ζώνες σας και… προσπαθήστε να βολευτείτε στα πιο στενά καθίσματα που πρόκειται να συναντήσουμε στο μέλλον στην οικονομική θέση.

Καλά διαβάσατε, στενότερα, λεπτότερα και μάλλον πιο πιεστικά πρόκειται να είναι τα καθίσματα της οικονομικής θέσης, γι’ αυτό φροντίστε να διατηρήσετε τη σιλουέτα σας, αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε πολύ τα επόμενα χρόνια.

Αφού όλες οι μετρήσεις δείχνουν ότι οι αεροπορικές με τις χαμηλότερες τιμές κερδίζουν τον… πόλεμο, χωρώντας περισσότερους επιβάτες στο αεροπλάνο, το ίδιο πρόκειται να ακολουθήσουν και πολλές άλλες εταιρίες, για οικονομικούς λόγους.

Τα καθίσματα Recaro BL3520, για παράδειγμα, ζυγίζουν λιγότερο από 11 κιλά το καθένα, γλιτώνοντας χρήματα σε καύσιμα, ενώ είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να τοποθετούνται το ένα πιο κοντά στο άλλο. Τα Recaro SL 3510, που προορίζονται για δίωρες πτήσεις, ζυγίζουν 9,1 κιλά, έχουν λεπτότερη πλάτη, μικρότερο δίσκο, ενώ δεν διαθέτουν μηχανισμό ανάκλισης.

Εκτός από τα καθίσματα, πρόκειται να μικρύνουν και οι… τουαλέτες, ενώ ήδη από το 2013 η Delta έχει εφαρμόσει μικρότερες τουαλέτες στο 737-900, χαρίζοντας έτσι χώρο για 4 ακόμη θέσεις.
There are no comments

Add yours

error: Content is protected !!