Η Ελλάδα… γαμήλιος προορισμός για Αμερική και Καναδά santorini gamos

Η Ελλάδα… γαμήλιος προορισμός για Αμερική και Καναδά

Η Ελλάδα φαίνεται πως θα μπει στη λίστα γαμήλιων προορισμών σε μεγαλύτερο ποσοστό, μετά την παρουσίασή της σε διαδικτυακό σεμινάριο που θα γίνει μέσω της πλατφόρμας που διαθέτει η Ένωση Destination Wedding Honeymoon Specialists Association (DWSHA).

Η Ένωση Destination Wedding & Honeymoon Specialists Association, αριθμώντας περισσότερα από 400 μέλη στη Βόρειο Αμερική που ειδικεύονται σε γάμους και γαμήλια ταξίδια στο εξωτερικό, θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά παρουσίαση της Ελλάδας ως γαμήλιο προορισμό, μέσω webinar που διοργανώνει το yourweddingingreece.com.

Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στα μέλη της Ένωσης, τα οποία αναλαμβάνουν σχεδιασμό γάμων, ταξιδιών κ.λπ., να παρακολουθήσουν προτάσεις για γαμήλιες εκδηλώσεις των μελών του δικτύου Your Wedding in Greece, με στόχο να μπει και η Ελλάδα δυναμικά στις προτάσεις τους στους πελάτες τους για γαμήλιες εκδηλώσεις.

Μερικά από τα μέρη που προβάλλονται στο Your Wedding in Greece είναι η χερσόνησος του Άθω, η Σαντορίνη, η Ελαφόνησος, η Αθήνα, η Αλόννησος, η Χερσόνησος στην Κρήτη κ.ά.
There are no comments

Add yours

error: Content is protected !!