Ποιες δημοφιλείς πτήσεις θα είναι φθηνότερες φέτος greektrips.gr

Ποιες δημοφιλείς πτήσεις θα είναι φθηνότερες φέτος

Τα νέα φαίνεται πως είναι καλά για όσους θέλουν να ταξιδέψουν φέτος, με τις τιμές των εισιτηρίων να κυμαίνονται σε ένα γενικότερο πλαίσιο σε καλά επίπεδα, με κάποιους προορισμούς να είναι πιο ελκυστικοί για οικονομικούς λόγους.

Η πτώση στις τιμές των καυσίμων σημαίνει καλύτερες τιμές στα εισιτήρια, κάτι που θα γίνει αισθητό παγκοσμίως μέσα στη φετινή χρονιά. Πέραν αυτού και σύμφωνα με αναφορά του online ταξιδιωτικού πρακτορείου Expedia σε συνεργασία με την Airlines Reporting Corporation, οι ειδικοί του Expedia πιστεύουν ότι πολλοί δημοφιλείς προορισμοί θα είναι πιο οικονομικοί φέτος, ευνοώντας αυτούς που το ταξίδι δεν γίνεται να βγει από τη ζωή τους.

Για πτήσεις σε τοπ προορισμούς, των οποίων το σημείο αφετηρίας βρίσκεται εντός Ευρώπης, η τάση θα είναι πτώση τιμών στις εντός Ευρώπης πτήσεις και αύξηση τιμών στις υπερατλαντικές. Συγκεκριμένα, οι πτήσεις για Ρώμη αναμένεται να παρουσιάσουν 12,8% μείωση, για Μαδρίτη 5,8%, για Άμστερνταμ 4,8%, για Λονδίνο 4,6%, για Βερολίνο 4,4%, για Βαρκελώνη 3%, για Μόναχο 2,7%, για Παρίσι 1,5%, για Κοπεγχάγη 1,5% και για Κωνσταντινούπολη 0,6%. Στην αντίπερα όχθη, μια πτήση με προορισμό τη Νέα Υόρκη αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση 3,3%, το Μαϊάμι 5,9% και το Λας Βέγκας 12,6%, δείχνοντας σαφέστατα ότι τα μακρινά ταξίδια θα κοστίσουν κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρσι.

Όπως είναι φυσικό, όμως, τα παραπάνω εξαρτώνται και από την οικονομία της κάθε χώρας ξεχωριστά και το πώς αυτή θα εξελιχθεί μέσα στη χρονιά, με τα σημάδια τρίτης ύφεσης να είναι ορατά.
There are no comments

Add yours

error: Content is protected !!